Заснування Фонду є результатом справжньої дружби простих людей Польші та Украіни, якіоб’єднали долю у важкі для них часи. Гарячність та гостинність – це головні риси слов’ян. Нічоготакого дивного, що в такій атмосфері ми почуваємо себе добрими друзями. Україна єнайбільшою країною, з якою ми межуємо, і ми повинні стежити за хорошими стосунками, нелише політичними, а й соціальними.

Ми хочемо інтегрувати, наші суспільства достатньо розвинуті, щоб позбутися взаємнихантагонізмів, щоб українці були нашими справжніми друзями. На сьогодні Польща, є сильнимпартнером для соціального розвитку українців,Головною метою нашої Фундації є допомога українцям знайти легальну добре оплачувану роботу.Наш фонд збирае пропозиції лише від перевірених роботодавців, для яких ми можемо бутигарантом, а також і для працівників яких ми рекомендуемо. Вони завжди можуть розраховувати нанашу допомогу в підготовці та оформленні документів про легальне проживання в Польші тадозвіл на працю. Ми також маемо свої будівельні бригади в яких українці працюють легально піднашим захистом від нечеснх працедавців які часто комбінують з виплатою зарплати, а колилюдина працюе «на чорну» то чекають доки в людини скінчитьця термін перебування на територіїПольші і зовсім не платять.Ми також співпрацюемо з юридмчними фірмами і можемо надати допомогу тим українцям якіпопали в скрутну ситуацію і не знаючи або не розуміючи польські закони не можуть самірозвязати ці проблеми.Ми співпрацюємо с багатьма фірмами, по всій территорії Польші, перевіреними на порядність зачас нашоі спільної діяльності і маємо багато актуальних вакансій.Ще одним із приоритетів нашої діяльності, є допомога українцям в пошуку дешевого житла.Будучи Фондом ми створили власний гуртожиток в Радзиміні з усима необхідними зручностями,де люди можуть відпочити після трудового дня.